Horváth Éva terhesen vezeti a TV2 új műsorát

Horváth Éva
Vágólapra másolva!
Horváth Éva szombaton ismét berobban a képernyőre, hiszen elindul a TV2 ismeretterjesztő magazinműsora, a PURA VIDA – Tiszta élet.
Vágólapra másolva!

Témáját tekintve is testhezálló feladat ez Horváth Évának, hiszen hamarosan aranykalászos gazda lesz, de eddig is minden érdekelte, ami a kertészkedéssel, gazdálkodással, a zöld energiával kapcsolatos. Az új műsornak köszönhetően is sok újdonságot tanulhat már a várandós Éva, aki a Ripostnak elárulta, eredetileg kisebb hassal ült volna a kamera elé.

"Korábbra volt betervezve a műsor kezdete, de így sincs semmi gond, csak már jóval nagyobb a pocakom. Nagyon kedvesek a műsor készítői, mindig hoznak nekem széket, figyelik, hogy mire van szükségem. Bevallom, az elmúlt napok forrósága megviselt egy kicsit, de végre lehűlt az idő" - mesélte.

"Amikor néhány évvel ezelőtt Kristóffal voltam várandós, akkor is forgattam és most is ez történik. A stáb is tudja, hogy körülbelül mire számíthat és azt is, hogy mikorra vagyok kiírva. Persze bármikor, bármi megtörténhet, így lett műsorvezető párom is, aki, ha nekem szülni kell mennem, majd tartja a frontot. A műsor biztonsága mindenek előtt van" - tette hozzá.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről