Rejtélyes nyomozás veszi kezdetét a Duna Televízión

A vörös ajtó
Vágólapra másolva!
Rejtélyes nyomozás veszi kezdetét a Duna Televízión július 13-án. A vörös ajtó című olasz misztikus krimisorozatban egy meggyilkolt rendőr lelke a földön reked, hogy megtalálja a gyilkosát és megóvja tőle várandós feleségét. A 12 részes szériát kedd esténként 21.30-tól láthatják a közmédia csatornájának nézői.
Vágólapra másolva!

A vörös ajtó címmel olasz bűnügyi sorozat kezdődik a Dunán. Kedd esténként 21.30-tól Leonardo Cagliostro rendőr sejtelmes nyomozását követhetik a krimirajongók. Az arroganciájáról híres nyomozót egy drogleleplezési akció közben valaki lelövi, de a lelke itt marad a földön, nem lép át a „vörös ajtón", amely elválasztja az élők birodalmát a holtakétól. Megállíthatatlanul le akarja leplezni a titokzatos elkövetőt és megvédeni állapotos feleségét, Annát, akinek veszélyben van az élete.

Forrás: A vörös ajtó/MTVA

A szövevényes bűntény felgöngyölítése során két segítőre támaszkodhat; a tizenhét éves Vanessa Rosicra, aki véletlenül fedezi fel, hogy médium, valamint Jonasra, egy másik szellemre. Az eseményszálakat ki kell bogozni, mert mindenki gyanús és mindenkinek van valami a számláján. A helyzetet bonyolítja, hogy bár Leó mindent hall és lát, beavatkozni csak Vanessa segítségével képes.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről