15 csótánnyal az arcán ébredt a híres zenész

Rolling Stone Live Miami GettyImageRank2 arts culture and entertainment celebrities Vertical MUSIC
MIAMI, FLORIDA - FEBRUARY 01: Sean Combs attends Rolling Stone Live Miami at SLS South Beach on February 01, 2020 in Miami, Florida. Jason Kempin/Getty Images/AFP (Photo by Jason Kempin / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP)
Vágólapra másolva!
Diddy arról a pillanatról mesélt, amikor elhatározta, hogy változtat az életén – miután nyomorúságos körülmények között, állítólag tizenöt csótánnyal az arcán ébredt.
Vágólapra másolva!

A korábban Puff Daddyként, illetve P. Diddyként is ismert Diddy, vagyis Sean Combs az Instagramon tartott motivációs beszédet: egy mangóval a kezében jelentkezett be a tengerpartról, majd arról beszélt, hogy ezt bárki elérheti.

"Te is ehetsz mangót az óceánnal a háttérben. Nem vagyok különleges, egyszerűen csak nagyon akartam, érted? Nem engedhettem meg magamnak, hogy ne egyek mangót. Keményen küzdök, érted?" – mondta:

A csótányos sztorit a videó mellé írt szövegben osztotta meg a rapper: "Egy nap felébredtem gyerekként, és 15 csótány volt az arcomon. Abban a pillanatban azt mondtam, hogy na ne, én nem fogok így élni. Dolgozz keményen, higgy az őrült álmaidban, és soha ne elégedj meg azzal, ami van" – írta.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről