A reggeli futás után esett össze Schobert Norbert, utána vitték be a mentők

Schobert Norbert, Rubint Réka
Vágólapra másolva!
Mint írtuk, augusztus 26-án váratlanul kórházba kellett szállítani a trénert, olyan rosszul érezte magát. Most kiderült pár részlet arról, mi történhetett. 
Vágólapra másolva!

"Ez a nap is úgy indult, mint a többi. Reggel futni ment Hacsival, ami napi rutinnak számít Norbinál. Miután visszaért, rosszul lett, összeesett a ház előtt. Szerencsére Réka még éppen otthon volt, így azonnal segítséget hívott. Mentőhelikopter érkezett a házhoz, azzal vitték a kórházba. A gyors ellátásnak köszönhetően tudták stabilizálni Norbi állapotát, reméljük, minden rendben" – tudta meg a Blikk egy neve elhallgatását kérő informátortól.

Schobert Norbert, Rubint Réka Rubint Réka

Schobert 2012-ben egy tervezett szívműtéten esett át, utána bakteriális fertőzést kapott. Akkor azonnal újra kellett műteni, kivágtak egy darabot a szívéből, napokig lebegett élet és halál között. Folyamatosan jár kardiológiai vizsgálatokra, legutóbb két évvel ezelőtt feküdt kés alá, akkor a gerincét hozták helyre egy régi sportbaleset után.

Rubint Réka megkérte a sajtót, hogy ne zavarják őket, ne keressék, majd ő informálja a rajongókat, ha van valami újabb esemény - de tegnap este kiposztolt egy újabb fotót, itt megnézheti.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről