Hódi Pamela elveszítette a pert Berki Krisztián ellen

Hódi Pamela
Vágólapra másolva!
Nem szűnik a feszültség Hódi Pamela és Berki Krisztián között. Az édesanya újra bírósághoz fordult, miután elvették Berki jogsiját, hogy hivatalosan is eltiltsák attól, hogy az autójával iskolába vigye a lányát. A Borshoz eljutott információk szerint Pamela kérelmét a bíróság elutasította.
Vágólapra másolva!

Közúti veszélyeztetés miatt nemrég bevonták Berki jogosítványát, ekkor Pamela újra bírósághoz fordult. Az édesanya ideiglenes intézkedés iránti kérelmet terjesztett elő, melyben azt kérte: Berkit tiltsák el attól, hogy autóval Natikát iskolába vigye.

Forrás: Hódi Pamela/Instagram

A lap megkereste Berki Krisztiánt, aki megerősítette, valóban pontot tett a bíróság az ügy végére.

"Pamela a közösségi oldalamon látott egy régi fotót, amin úgy tűnt, mintha vezetnék. Ez azonban csupán szomorú a feltételezés részéről, hiszen jól tudhatja, hogy nincs jogosítványom, tehát nem vezetek. Egyébként is az elsők között állítana meg a rendőr, hiszen eléggé feltűnő személyiség vagyok, tehát higgye el, hogy nem kockáztatnám, hogy bűncselekményt kövessek el... A másik állítása, amiért bíróságra ment, hogy veszélyeztetném Natikát, ami ugyancsak képtelenség!

Addig is, ha Natikát iskolába akarom vinni, vagy bárhová, nyugodtan vihetem taxival, sőt BKV-busszal is! Arról pedig ne feledkezzünk meg, hogy Mazsinak van jogosítványa, így mellé bátran beülhetek a lányommal. Ezt nem tilthatja meg nekem Pamela, amellyel a bíróság is egyetértett" - mondta.

Fotó: Szabó Gábor/Origo - Origo

Igen, az előző kapcsolatom idején valóban hatvan perces apuka voltam, de ma már nem így van! Igenis a részese akarok lenni a lányom felnőtté válásának, nem csak a tartásdíjat szeretném fizetni" - tette hozzá.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről