Különös balesetet szenvedett a színpadon az énekes

Olly Murs Arts, Culture and Entertainment culture people Pop UK Popstar Horizontal MUSIC
04 October 2018, Berlin: 04 October 2018, Germany, Berlin: Olly Murs looks into the camera during an interview at Soho House. On 09 November 2018 his new album "You Know, I Know" will be released in Germany. Photo: Lisa Ducret/dpa (Photo by Lisa Ducret / DPA / dpa Picture-Alliance via AFP)
Vágólapra másolva!
Olly Murs brit énekest nemrég kórházba kellett vinni, miután leugrott a színpadról – most pedig újabb különös baleset érte.
Vágólapra másolva!

Olly Murs, a brit The Voice egyik mestere alig jött ki a kórházból, máris újabb, szerencsétlen balesetet szenvedett egy koncertjén – ahol még lábmerevítőben lépett fel a korábbi sérülése miatt.

Olly Murs Forrás: dpa Picture-Alliance via AFP/Lisa Ducret

A múltkor leugrott a színpadról, és a térdében elmozdult egy csont, a mostani balesetről viszont egy rajongója tehetett, aki a koncert közepén az énekeshez vágott egy félig teli naptejes dobozt.

A doboz pont arcon találta Murst, ráadásul a naptejből jókora mennyiség a szemébe fröccsent, amitől egy darabig nem látott semmit. A kis incidensről fotók is készültek, azokat a The Sun oldalán tudja megnézni.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről