Schobert Norbi kórházi ágya mellől jelentkezett új hírekkel Rubint Réka

Rubint Réka
Vágólapra másolva!
Mint írtuk, váratlanul kórházba kellett szállítani a trénert, miután futás után rosszul lett. Felesége most a kórházi ágya mellől jelentkezett egy közös képpel és néhány jó hírrel.
Vágólapra másolva!

"Drága Mindenki! Ígéretet tettem, hogy amint tudok, jelentkezem. Szeretném megosztani veletek, hogy az egyik legféltettebb kincsem, a Szerelmem, jól van. Tisztelettel és mérhetetlen HÁLÁVAL tartozom a mentőszolgálat, az orvosok, a kórházi dolgozók és nem utolsósorban a szomszédaink azonnali segítségnyújtásáért és profizmusáért!

Gyógyulása érdekében pihenésre van szüksége, ezért kérem a sajtó munkatársait, hogy tartsák ezt tiszteletben! Ha minden abban az ütemben halad, ahogy eddig, akkor a jövő hét elején elhagyhatja a kórházat! A Jóisten kegyelme, szeretete és az Őrangyala ismét vele/velünk volt. Köszönjük a rengeteg támogató üzenetet, energiát. Nagyon-nagyon sokat jelent, és nagyon szeretünk Titeket! Vigyázzatok magatokra, egymásra, a szeretteitekre, mert a baj nem jelentkezik be. Jön, és minden előzetes beleegyezés nélkül, kegyetlenül lesújt" - írta oldalán.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről