Hat év után elbúcsúzott a nézőktől Rókusfalvy Lili

Rókusfalvy Lili műsorvezető
2021.01
Vágólapra másolva!
Legjobb pillanatait felidézve köszönt el az M2 Petőfi TV Rókusfalvy Lilitől, ugyanis új feladatok várnak rá. Az Én Vagyok Itt! egyik legrégebbi arcaként megannyi élménnyel és tapasztalattal lett gazdagabb, de mégsem ezek hiányoznak majd neki a legjobban, hanem a kollégái – derült ki a műsorvezetőt búcsúztató adásból.
Vágólapra másolva!

Számtalan riportot készített a hazai kulturális élet szereplőivel, táncolt, sportolt, kipróbálta magát Michael Jackson imitátoraként, sőt még a kollégisták hajmeresztő házi fogásait is megkóstolta – ez csak néhány emlékezetes pillanat Rókusfalvy Liliről, aki hat éven át erősítette az M2 Petőfi TV csapatát. A közkedvelt tévéstől 2021. szeptember 1-jén kollégái, az Én Vagyok Itt! stábja - és a nézők is - köszöntek el egy videós összeállítással. A búcsú nem a médiának, hanem az M2 Petőfi TV-nek szól, ugyanis az energikus műsorvezető új kihívások előtt áll.

Fotó: Emmer László

"Szinte napra pontosan hat évvel ezelőtt lettem műsorvezető, de már a nulladik pillanattól itt voltam mint riporter. Egy másik családot, baráti társaságot kaptam és közben megtanulhattam a szakmát.

Ebben a különleges környezetben nekem volt a legmenőbb munkahelyem a világon" – fogalmazott a műsorban Rókusfalvy Lili, majd hozzátette, hogy az elköszönése után nem megy világgá. A közeli jövőben új feladatok várnak rá a közmédiában.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről