A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Wolf Kati padlón volt, kínjában muskátlit ültetett

Wolf Kati
Vágólapra másolva!
Bár termékeny volt a pandémia időszaka Wolf Kati számára, hiszen elkészített egy gyereklemezt, mégis örül annak, hogy ismét visszatért az élet, a színpad nyújtotta adrenalin ugyanis semmi mással nem pótolható – árulta el Wolf Kati a Duna Televízió délelőtti magazinműsorában. A Család-barát stúdiójában arról is beszélt, a jótékonykodás milyen fontos szerepet játszik életében.
Vágólapra másolva!

„Akkor jössz rá, hogy valami mennyire fontos, mikor elveszik" – mondta Wolf Kati a Család-barát című műsorban annak kapcsán, hogy mennyire örült a nyáron újraindult életnek, amelynek hála ismét koncertezhettek és találkozhattak a közönséggel. „Bár sokan próbálták a pandémia alatt változatos dolgokkal pótolni adrenalin-hiányukat, de

Én akkor éreztem, hogy padlón vagyok, mikor már muskátlit ültettem" – vallotta be az énekesnő, akinek egyébként termékeny volt ez az időszak, hiszen édesapjával közösen elkészítették régóta tervezett gyereklemezüket.

Wolf Kati Forrás: Instagram, Wolf Kati

Wolf Kati számára a nyárutó nemcsak a koncertezésről, hanem a jótékonykodásról is szólt, hiszen az Ökumenikus Segélyszervezetnek hála ismét sikerült sok rászoruló család iskolakezdését segíteni. Önkéntes munkájáról és zenei terveiről is beszélt az énekesnő a Duna Televízióban. A beszélgetés ide kattintva nézhető újra.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!