Nem tudott járni, mára ritka betegséggel diagnosztizálták a pornósztárt

W Magazine Celebrates The Best Performances Issue and The Golden Globes - Red Carpet GettyImageRank3
LOS ANGELES, CA - JANUARY 14: Actress Jenna Jameson arrives at W Magazine's Celebration of The Best Performances Issue and The Golden Globes held at at Chateau Marmont on January 14, 2011 in Los Angeles, California. Alexandra Wyman/Getty Images for W Magazine/AFP
Vágólapra másolva!
Pár hete igen rosszul van Jenna Jameson egykori pornósztár, mostanra pedig egy ritka autoimmun betegséget diagnosztizáltak nála.
Vágólapra másolva!

A világ egyik legismertebb és leggazdagabb pornószínésznőjénél, a pár rendes filmben és sorozatban is látott Jenna Jamesonnál Guillain–Barré-szindrómát diagnosztizáltak az orvosok: ritka autoimmun betegsége van, amely főként a központi idegrendszert és a végtagi idegeket károsítja.

Jenna Jameson fénykorában Forrás: AFP/2011 Getty Images/Alexandra Wyman

A betegség a legtöbb esetben gyógyítható, már Jamesonnál is elkezdték a terápiát, amiről videón számolt be az Instagramon:

Korábban a szerelme, Lior Bitton mesélt egy videóban arról, hogy a színésznő már pár hete rosszul volt, de először nem találtak nála semmit az orvosok. Később annyira legyengült, hogy a fürdőszobáig alig tudott kimenni, majd a lábai teljesen felmondták a szolgálatot: képtelen volt járni. Bitton ekkor vitte újból kórházba, ahol végül rátaláltak ennek okára.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!