Elon Musk lebukott az új szerelmével, egy nagyon fiatal színésznővel

elon musk
Vágólapra másolva!
Elon Musk, a világ egyik leggazdagabb embere elviekben még együtt van a 7. gyerekének édesanyjával, a Grimes művésznevet viselő Claire Elise Boucher-vel, gyakorlatilag egy 24 éves fiatal színésznővel fotózták le a múlt héten.
Vágólapra másolva!

A dél-afrikai származású mérnököt, feltalálót, a világ egyik leggazdagabb emberét, Elon Muskot talán senkinek sem kell bemutatni. Azt azonban kevesen tudják, hogy a Tesla/SpaceX-vezér szerelmi élete is majdnem olyan mozgalmas az utóbbi időben, mint a karrierje. 2018-ban online ismerkedett össze Grimessel, Első közös gyermekük, aki a különleges "X Æ A-Xii" nevet kapta a szülőktől, májusban lesz kétéves.

Elon Musk Fotó / Getty images

Tavaly ősszel azonban olyan hírek érkeztek, hogy három év után a szerelmesek útjai szétváltak. Erről így nyilatkozott akkor Elon Musk: „Félig külön élünk, de még mindig szeretjük a másikat, gyakran látjuk egymást és remekül kijövünk egymással. Leginkább arról van szó, hogy a munkám a SpaceX-nél és a Teslánál megköveteli, hogy elsősorban Texasban legyek, avagy a tengerentúlra utazzak, az ő munkája pedig elsősorban Los Angelesben zajlik".

A félig különélést - az elmúlt hónapokat követően - nem az újra egymásra találás követte a feltaláló és Grimes között, hanem egy újabb szerelem, egy ausztrál színésznővel, rendezővel: Natasha Bassett-tel – legalábbis a közös fotóik alapján.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!