A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Nagyon mélyen volt a csinos magyar YouTube-sztár, elmondta, mi segített neki

Körcsönyei Polly
Vágólapra másolva!
Körcsönyei Polla ismert magyar Instagram-modell és youtuber, első csatornáját 2013-ban hozta létre Tóth Papp Anettel, Anett és Ancsa néven. Polla saját YouTube-csatornát is vezet, 2016-ban megnyerte az év női felfedezettjének járó díjat a Videósgálán.
Vágólapra másolva!

A fiatal lányt, Körcsönyei Pollyt már több mint 609 ezren követik az Instagramon. "Eljött a mi napunk is! Végre együtt vagyunk! Már régóta szeretnék egy drága társat magam mellé, egy kutyát. Mostanában nem voltam jól, sok minden összejött és állandóan fizikai, illetve lelki problémáim voltak. Ekkor jött velem szembe Lekter a kis ausztrál juhász baba, és rögtön tudtam, hogy nekem Ő kell! A kutya az ember hűséges társa és kis lelki terapeutája tud lenni. Lekter még csak nyolchetes, de már rettentő

Végre úgy érzem, visszakapom valakitől azt a temérdeknyi szeretetet, amit én nyújthatok feltétel nélkül. Már a tudat és a sok készülődés, hogy jön, rengeteg pozitív erőt adott, szóval megmentette az életem ez a kis angyal. Lektert, remélem csodás éveink lesznek együtt" - írta lelkesen posztjában.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!