Készen áll a házasságra a Sztárban sztár leszek! énekesnője

Békefi Viki és Feng Ya Ou
Vágólapra másolva!
Békefi Viki és Ya Ou a Sztárban sztár leszek! első évada óta alkotnak egy párt, és azóta is boldogok együtt.
Vágólapra másolva!

Békefi Viki a napokban volt esküvői fotózáson, de még nem a sajátján, bár már nagyon szeretne feleség lenni. "Nagyon örültem a felkérésnek, egy 22 éves fiatal tervező, Kitti Sabo kért fel erre a fotózásra. Izgalmas volt mert sokkal spontánabb, mozgalmasabb volt, mint amin korábban részt vettünk. Ya Ou még nem kérte meg a kezemet, de a szerelmünkben teljesen biztosak vagyunk és nem sürgetünk semmit" - mondta a Borsnak.

A 28 éves színésznő, énekesnő így is teljesnek érzi kapcsolatát. "Boldog vagyok, hogy ilyen nagy az összhang köztünk, és biztos vagyok benne, hogy ha úgy érzi Ya Ou akkor felteszi majd a nagy kérdést. A kapcsolatunk csak még szorosabb lesz, de sok minden nem változik, csak akkor már a vőlegényemnek vagy a férjemnek fogom hívni. Ezután is ugyanúgy támogatjuk majd egymást a magánéletünkben és a munkánkban is" - mesélte.

"Addig is dolgozunk, Ya Ou a hétvégén A Dalban is fellépett, ahol én is ott voltam vele a színpadon és vokáloztam. Szeretünk együtt fellépni, ilyenkor sokkal biztosabbnak érezzük magunkat" - tette hozzá.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről