Elárult néhány részletet a szülésről Rácz-Gyuricza Dóra

Rácz-Gyuricza Dóra
Vágólapra másolva!
A szülés megéléséről, az anyaságról és a kórház utáni napokról először mesélt Rácz-Gyuricza Dóra.
Vágólapra másolva!

Rácz Jenő felesége alig egy hete adott életet első közös gyereküknek, Kamillának. Bár úgy készültek, hogy a pici májusi baba lesz, pár héttel korábban jött világra. Már haza is térhettek a kórházból, otthon minden pillanatot kiélveznek hármasban.

Forrás: Rácz-Gyuricza Dóra/Instagram

"Annyira büszke vagyok a kislányomra, igazi törtető angyalka, aki picurka létére minden vizsgálaton brillírozik, és nagyon szépen eszik!

Végtelen a szeretet itthon" - áradozott az újdonsült édesanya az Instagramon, majd megemlítette, eddig többször beigazolódott az, hogy a megérzései nem csalnak, hiába mond mindenki másfélét neki. Úgy érzi, az a legjobb, ha az ösztöneire hallgat. Azzal kapcsolatban, hogy izgult, vagy félt-e a szüléstől így nyilatkozott:

A kórházban mindenki MINDENT megtett, hogy ez a lehető legtökéletesebben alakuljon. Örök hálám a dokiknak, nővéreknek és minden ott dolgozónak!"- fejtette ki az influenszer, aki elképesztőnek tartja, hogy mennyi mindent kibír az emberi szervezet. Úgy gondolja, legalább 4-5 nap kellene a szülés után ahhoz, hogy ki tudja pihenni magát és regenerálódjon a teste, de erre nincs esélye, hiszen egyből belecsöppent az anyaságba. Egyből ugrik, ha a kicsi bármilyen nyögést, vagy hangot ad ki, de hozzátette, hogy akkor is, ha éppen csöndben van, mert akkor azon aggódik, vajon miért. Kiemelte: érzelmileg megváltozott, a hormonjai dúlnak és fáradt is. Mindezek ellenére gyönyörködve nézi és elmondhatatlanul szereti már most a kislányát.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!