A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Máris gondjaik vannak, a börtönre ítélt Lagzi Lajcsi új szerelme nehezen fogadja el a zenész döntését

Galambos Lajos
Vágólapra másolva!
A nemrégiben elvált Galambos Lajcsi megosztott néhány részletet új kapcsolatáról, így kiderült, hogy máris vannak problémáik.
Vágólapra másolva!

"Nem akarok hencegni az új kapcsolatommal, mert ez egy nagyon nehéz dolog. Én egy optimista ember vagyok és mindig reménykedek. A rosszból is próbálok tanulni és bár már nagyok a gyerekeim, úgy alakult most az életünk, hogy mi együtt élünk négyen" - mesélte a zenész, majd elárulta azt is, hogy miért nehéz fenntartania az egyensúlyt az életében.

Forrás: TV2

"Ők intelligens jó fej gyerekek, de van az édesanyjuk és van az édesapjuk, aki én vagyok. Én pedig a gyerekeimet választom mindenek felett. Ezért sem viszek senkit haza Boldogasszonypusztára, ahol közösen laktunk az édesanyjukkal és egyelőre összeköltözni sem szeretnék senkivel - mondta, majd bevallotta azt is, hogy új párja nehezen fogadja el ezt a döntését.

Az elmúlt időszak nehéz volt nekem, de most már látom azt, hogy van kiút. Azt még nem tudom, hogy alkalmas vagyok-e egy hosszútávú kapcsolatra, de pozitívan állok a dologhoz - idézte Lagzi Lajcsit a Blikk.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!