A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Rácz-Gyuricza Dóri elárulta, milyennek látja a testét a szülés után

Rácz-Gyuricza Dóra
Vágólapra másolva!
Két hete megszületett Rácz-Gyurica Dóra és Rácz Jenő gyereke, a kis Kamillát pedig már meg is mutatták párszor a rajongóknak. Az édesanya most hosszan írt a testéről, és egy új képet is közzétett a babával.
Vágólapra másolva!

"Gyógyulunk. Mikor megy le a hasad? Hogyan diétázol szülés után? Hány kiló ment le rólad a kórházban? Mikor kezdesz sportolni? A gyermekágyas időszakban ne foglalkozzatok ezekkel a kérdésekkel! Gyógyultok, a lelketek is, a testetek is, a babátok is. Adjatok magatoknak 6 hetet, amikor szeretgetitek egymást a kicsivel, aztán lesz még rá rengeteg idő, hogy Spartacus üzemmódba kapcsoljunk. Most ez az egészségről, a fejlődésről, a kapcsolódásról szól" - kezdte a bejegyzését.

"Büszke vagyok a testemre, hogy ilyen szépen és gyorsan gyógyul, büszke vagyok a kisbabámra, hogy csöpp kis termete ellenére ilyen erős, és ennyire nagy benne az élni akarás.

Esténként őszinte hálát érzek, mikor kenegetem a hasam a finom illatú krémekkel, és kicsit megszeretgetem magam, amiért ekkora csodákra vagyok képes" - írta.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!