A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
1
HUNMuhari Eszter
19:25VívásEszter Muhari-Auriane Mallo-Breton

Sokan támadják a meztelen fotója miatt Szabó Zsófit

Szabó Zsófi
Vágólapra másolva!
Mint megírtuk, a hétvégén Szabó Zsófi meztelen fotót mutatott magáról, de a pikáns felvétel a rengeteg kedvelés ellenére sem nyerte el mindenki tetszését.
Vágólapra másolva!

A rajongók általában szeretik a képeit, de a mostani meztelen fotója miatt többen kritizálják a tévést, Szabó Zsófi ugyanis anyaszült meztelenül ül egy hatalmas üvegablak előtt. Egyes hozzászólók vicces kommentben reagáltak Zsófi képére: "Valami hegymászó meglátja és a mélybe zuhan. Este majd nézem a híradót. Szabó Zsófi b*lájának látványa miatt egy hegymászó megcsúszott a Mátrában."

"Hát ezt muszáj volt kitenni! Engem a famunka fogott meg legjobban! Az olyan természetes!" – reagált valaki a Zsófi mellett látható faborítású falra.

Nem mindenki volt azonban vicces kedvében, és sokakat felbosszantott a műsorvezető kihívó fotója. Az egyik hozzászóló élesen bírálta Zsófit és arra kérte, hogy a magánélet ne legyen közügy, és az ehhez hasonló intim fotókat ne ossza meg senki sem magáról. "Ezt ne itt! Ebből ne csináljunk divatot" - áll a kommentek között.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!