Titokban megnősült a 66 éves tévésztár

Bill Nye In Conversation With Rachel Feltman GettyImageRank1 People SCIENCE VERTICAL Looking At Camera Waist Up SCIENTIST SMILING USA New York City One Person Union Square - New York City LITERATURE Photography Arts Culture and Entertainment Attending Cel
NEW YORK, NY - JULY 10: Scientist/TV personaity Bill Nye "The Science Guy" attends an In Conversation at Barnes & Noble Union Square on July 10, 2017 in New York City. Michael Loccisano/Getty Images/AFP
Vágólapra másolva!
Mint kiderült, Bill Nye a múlt hónapban elvette Lisa Mundy írót, a Star Trek sztárja adta össze őket.
Vágólapra másolva!

66 évesen megnősült Bill Nye, aki mérnöki végzettséggel vezet tudományos szórakoztató műsorokat, a Bill Nye Saves the World című sorozatáért Emmy-díjra is jelölték – a Daytime Emmyt pedig hétszer meg is nyerte másik műsorával, a Bill Nye, the Science Guyjal.

Fikciós produkciókban is szokott egyébként vendégszerepelni, olyan szériákban játszotta már önmagát, mint a Csillagkapu – Atlantisz, a Szomszédok az űrből, az Amynek áll a világ, az Agymenők vagy a Rejtjelek.

Bill Nye Forrás: AFP/2017 Getty Images/Michael Loccisano

Nye előző házassága Blair Tindall-lal mindössze hét hétig tartott, ennek már legalább a felét elérhette most, hiszen az esküvőre a múlt hónapban került sor a People magazin szerint – ahol fotókat is láthat az eseményről.

A műsorvezetőt a Star Trek sztárja, Robert Picardo adta össze Liza Mundy íróval, aki a kódfejtő nőkről szóló könyvében, a Code Girlsben Nye anyjáról, Jacqueline Jenkins-Nye-ról is megemlékezett – erre reagált Nye, így ismerkedtek össze.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről