A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
5
Ezüstérem
7
Bronzérem
6
HUNMagyarország
10:35VízilabdaVesztes SF 1-Vesztes SF 2

Csárdában lett konyhai kisegítő a Duna műsorvezetője

NYÁR 22
Vágólapra másolva!
Fodor Imre, a NYÁR 22 egyik házigazdája rajong a gasztronómiáért, éppen ezért vállalta el, hogy egy napra segédkezik a konyhai munkákban egy hagyományos, magyar csárdában.
Vágólapra másolva!

Egy vendéglátóhelyen a konyhai kisegítővel kezdődik a szakmai ranglétra. Fáradságos munkakör, sok pakolással, takarítással és aprólékos előkészítéssel. A Duna műsorvezetőjét, Fodor Imrét azonban nem ijesztette meg a feladat, hiszen gyakorlottan és szívesen mozog a konyhában: kisfiával gyakori közös programjuk a sütés-főzés.

Forrás: MTVA/Kaszner Nikolett

A tévés egy több mint 30 éves múltú vászolyi csárdában ismét felkötötte kötényét; elsőként petrezselyemaprítással szállt be a konyhai tennivalókba, majd a rettegett krumplipucolással birkózott meg. Egy nap átlagosan 50 kiló burgonyát hámoznak meg az étteremben, hiszen ez az alapanyag a tradicionális magyar ételek gyakori körete.

Fodor Imre konyhai kalandja újranézhető a Médiaklikken, amelyben az is kiderül, hogy következő alkalommal Forró Bence próbál ki majd valamilyen nyári idénymunkát a NYÁR 22 adásában.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!