A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
5
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Rendőrök jelentek meg a színésznő házánál egy rossz vicc miatt

WPT "Playing For A Better World" Charity Poker Tournament Kick-Off Party Celebrities GettyImageRank2 Vertical ENTERTAINMENT ACTRESS
LOS ANGELES, CA - MARCH 11: Actress Shanna Moakler arrives at the WPT "Playing For A Better World" Charity Poker Tournament Kick-Off Party at The Bazaar at the SLS Hotel Beverly Hills on March 11, 2012 in Los Angeles, California. Valerie Macon/Getty Images/AFP (Photo by VALERIE MACON / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP)
Vágólapra másolva!
Shanna Moakler színésznőnél családon belüli erőszak gyanúja miatt jelentek meg a rendőrök, de aztán mindent rendben találtak.
Vágólapra másolva!

A 25 filmben és sorozatban, köztük a Pacific Blue-ban látott Shanna Moakler rossz vicc, netán bosszú áldozata lett, Travis Barkerrel közös lánya, a 16 éves Alabama ugyanis kihívta rá a rendőrséget.

A lány a telefonban elsősorban a színésznő barátjára, Matthew Rondeau-ra panaszkodott: azt mondta, ordibál vele, és fél, hogy bántani fogja – a rendőrök végül ezért mentek ki a házhoz.

Shanna Moakler Forrás: Getty Images via AFP/2012 Getty Images/Valerie Macon

A párnál aztán mindent rendben találtak, Moakler és Rondeau elkülönítve is ugyanazt mondták (miszerint nem volt semmi vita), dühkitörés, netán dulakodás nyomát sem találták a helyszínen. A rendőrséget hívó lány ráadásul nem is tartózkodott a házban, ezért könyvelték el végül rossz tréfaként a bejelentését.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!