Berki Mazsi: A lelkemben nincs még tánc

Berki Mazsi
Vágólapra másolva!
Berki Mazsi egy friss interjúban mesélt arról, hogy miért vállalta a szereplést a Dancing with the Starsban, szerinte Berki Krisztián is erre biztatta volna.
Vágólapra másolva!

Mint ismert, a várandós Kulcsár Edina helyett Berki Mazsi fog táncolni a Dancing with the Stars új évadában, ami miatt sokan támadják is a közösségi oldalakon, szerintük a gyászmunkával nem egyeztethető össze a szereplése.

Mazsi már korábban elmondta, hogy pont jókor jött neki a felkérés, most pedig a Borsnak adott interjút, amelyben szintén beszélt a döntéséről: "Nagyon nehéz volt döntenem.

Tudom, hogy Krisztián arra biztatna, vállaljam el. Nem is mondhatott volna mást az extrovertált személyiségével" – magyarázta, majd hozzátette, hogy nagyon kifejező művészeti ágnak tartja a táncot, de fogalma sincs, hogy jó lesz-e benne.

Berki Mazsi Forrás: TV2

"Azzal, hogy viszonylag nyitottan élem az életem, ez is hozzátartozik, de ezt sosem lehet megszokni. Rosszul esik, mert tőlem rendkívül távol áll a rosszindulat. Soha senki felett nem szoktam ítélkezni. Épp ezért nagyon bízom abban, hogy az efféle támadásokból egyre kevesebb lesz. Vannak, akik az ismeretlen dolgokra ellenségesen reagálnak, de ahogy megismerik az addig bírált személyt, oldódik az ellenállás is.

megértem az idegenkedő érzést. Ennek ellenére valahogy azt érzem, hogy ez jó lesz" – mondta az őt ért támadásokról.

Mazsi férje, Berki Krisztián majdnem négy hónapja halt meg, az özvegy a gyászáról így vallott: "Még nagyon az elején vagyok. Rengeteg kérdés, fájdalom, szomorúság és csalódottság van bennem, amihez a magány is párosul. Ugyanakkor Emma számomra a legnagyobb ajándék és vigasz. Soha nem gondoltam volna, hogy ennyire fiatalon egy ilyen nehéz helyzetbe kerülök. Hálás vagyok az Istennek, hogy erősebb vagyok, mint ahogy eddig gondoltam és csodálatos kislányunk született. Egy angyal, hihetetlen békével és türelemmel a pici szívében."

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről