A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Akciósan kínálja magát az online pornós

Vágólapra másolva!
22 angol fontról levitte négyre az előfizetést.
Vágólapra másolva!

A 28 éves Fenella Fox az OnlyFans egyik legnépszerűbb tartalomkészítője, vetkőzős fotói és videói miatt népszerű. Adatlapja szerint közel 2 ezer képe, 79 videója van fenn, közel 230 ezer kedvelője van. Most a Daily Starnak elpanaszolta, hogy érzi, hogy a növekvő energiaárak és megélhetési költségek miatt spórolósabbak lettek az emberek, így akcióba fogott, a korábbi 22 angol font helyett már 4 fontért kínál szexuális tartalmat az oldalán.

https://www.instagram.com/fenellascorner/

Mint mondta, érezhető, hogy a szórakoztatóiparban is kevesebb a bevétel, és szomorúnak tartja, hogy nemrég még ezrek fizettek 32, majd 22 fontot, a "klubtagságért", hogy lássák az ő videóit, képeit, ma már 9 font a lélektani határ - legalábbis szerinte. Úgy számolja, hogy 400 ezer fontot keresett két és fél év alatt az online magamutogatással, ez forintban 180 millió lenne.

A tartalmat tekintve úgy látja, hogy két éve még nagyon jól hozott egy 10 perces, vetkőzős videó, ahol a végén anyaszült meztelen, viszont ma már keményebb, durvább videókra vágynak a követői.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!