Még együtt lakik Kulcsár Edina és Csuti

Kulcsár Edina és Csuti
Vágólapra másolva!
Csuti számára is hirtelen derült ki, hogy Kulcsár Edinának már új kapcsolata van, de jelenleg még közös otthonukban élnek.
Vágólapra másolva!

Csuti szerint egyiküknek sem könnyű ez a helyzet: szakítottak, és jelenleg még egy fedél alatt élnek. A helyzetet megnehezíti, hogy Edina és G. w. M. nyíltan vállalták a kapcsolatukat. Ennek ellenére gyermekeit, Medoxot és Ninát mindketten igyekeznek megóvni, hogy ne érezzék a feszültséget közöttük.

"A gyerekek felügyelete közös, és minden velük kapcsolatos dolgot korrekten meg tudunk beszélni.

Hiába érzem magam megbántva és dühösnek, elsősorban édesapa vagyok, ami felülírja ezeket az érzelmeket. Mindketten a gyerekek érdekeit tartjuk szem előtt, ebben nincs kérdés – nyilatkozta a Blikknek Szabó András, azaz Csuti, aki hozzátette: bár próbálja magát tartani, nemigen tudja feldolgozni az elmúlt napok eseményeit. Továbbra is csalódottságot és szomorúságot érez.

Forrás: Csuti/Instagram

"Változó a hangulatom. Alapvetően egy motivációval teli ember vagyok, próbálok előre tekinteni, új célokat kitűzni. Könnyebb lenne nem csinálni semmit, de a munkában is felelőséggel tartozom a kollegáimért és ott vannak a gyerekeim, akiknek ebben a helyzetben is jó apjuknak kell lennem. Nem hagyhatom el magam. Igyekszem inspiráló emberekkel körül venni magam, az élet pedig megy tovább" - mondta a Blikknek.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről