Nézzen be Robbie Williams hárommilliárd forintos kastélyába! - fotók

Stella McCartney's Autumn 2018 Collection Launch Horizontal
Singer Robbie Williams and actress Ayda Field attend the Stella McCartney Autumn 2018 womenswear collection and Autumn Winter 2018 menswear collection on January 16, 2018, in Hollywood, California. (Photo by VALERIE MACON / AFP)
Vágólapra másolva!
Hétmillió angol fontot kér érte, de nem tolonganak a vevők.
Vágólapra másolva!
Robbie Williams és Ayda Field 11 éve házasok Forrás: AFP/Valerie Macon

A zenész-énekes luxuskastélya Wiltshire megyében található, 7 millió fontért dobta piacra tavaly szeptemberben. Négy hónap alatt nem kelt el, állítólag 6,75-ért kellene adnia, ingatlanosok szerint, de erre Robbie Williams nem hajlandó. 2009-ben vették, 71 hektár tartozik hozzá, van a területen focipálya, teniszpálya, helikopter-leszállóhely.

A szerény házikó

A kúria mögött van egy - szintén nem kicsi - melléképület, ahol a vendégeket lehet elszállásolni, továbbá két külön kis lakás van kialakítva a személyeznek, egy a takarítónak, egy a bébiszitternek. A sztár 8,1 millió fontért vette egykor a birtokot az épületekkel, nyilván költött is rá, ezért nem akar 7 millió font alá menni.

A The Sun cikke szerint a páros a gyerekekkel a svájci házban húzta ki a pandémia nehéz hónapjait, ott jobban is érzik magukat, úgyhogy az angliai kúria egyáltalán nincs kihasználva. Akinek van erre 3 milliárd 4 millió forintja, februárban már Robbie Williams párnái közt alhat.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről