Dráma a Dancing with the Starsban, újabb nagy esélyes búcsúzott

Dancing With The Stars, 3. élő show, emlékek éjszakája, 2022. 10. 22.
A Dancing With The Stars versenyzői a 3. élő adásban
Vágólapra másolva!
A Dancing with the Stars harmadik szériája ezerrel pörög, már el is jutottunk a harmadik élő show-ig. Múlt héten a filmzenék voltak terítéken, most pedig az Emlékek éjszakájára keresztelték a tematikát. Az Emlékek éjszakáján a versenyzők életük egy-egy meghatározó pillanatára emlékeznek a táncukkal.  Minden versenyző igyekezett ezúttal kicsit érzelmesebb és komolyabb oldalát megmutatni a tánc közben, és ez a zsűri pontszámain is látszott. A dalok, melykre a párok táncoltak abból az évből valók, amihez az adott emlékük kapcsolódik. 
Vágólapra másolva!

Egy vidám nyitánnyal indult a 3. adás, az Earth, Wind & Fire zenekar September című dalára táncoltak a versenyzők kezdésként. Ezután Kiss Ramóna és Stohl András robbant be a színpadra, tetőtől talpig csillogó, ezüstös ruhában, majd a zsűri is elfogalalta helyét, immár Facundo Arana nélkül, bár Szente Vajk egy poén erejéig alászinkronizálja őt, mintha még mindig ott ülne köztük. Kicsit nosztalgiáznak a zsűritagok is, majd kezdetét veszi a show.

Vavra Bence és Lissák Laura - 30 pont

Vavra Bencééké az első tánc, aki a kisfilmben megmutatja pár múltbeli emlékét és számára fontos helyszíneket, például a régi iskoláját. Vavráék egy vad paso doblét adnak elő, Pink You and your hand című dalára. A zsűri szerint erősek voltak és Juronics Tamás és Ördög Nóra szerint Vavra Bence most volt először férfias a színpadon. Juronics szerint ez a paso doble tánc határozottságának köszönhető, melyben a férfi a domináns. Szente Vajk matadorhoz hasonlította Vavrát és a táncot és a táncot is nagyon élvezte. Juronics Tamástól 7 pontot, Bereczki Zoltántól szintén 7-et, Ördög Nórától 8 pontot, Szente Vajktól pedig szintén 8 pontot kaptak, így lett összesen 30 pontszámuk.

Somhegyi Krisztián és Tóth Katica - 32 pont

Az exatlonista és sportoló Somhegyi Krisztián egy bravúrral készült, mellyel párját Tóth Katicát is le akarta nyűgözni. A kisfilmben egy uszodában vannak párjával, ahol Tóth Katica nem érzi magát olyan biztonságban, mint a táncparketten. Quicsteppet táncolnak, Dua Lipa Be the one című dalára. A tánc végén lekerül a póló és a nadrág is, a bravúr pedig egy óriási hátraszaltó a tánc végén Somhegyi Krisztiántól. Szente Vajk szerint ez az eddigi legjobb táncuk volt, Bereczki szerint ez túlzás, sőt a szaltó sem nyűgözte le, mert szerinte Somhegyinek ez könnyen megy, a műugrás miatt. Juronics szerint a mutatványok a tánc rovására mentek. Pontszámokat tekintve az összes zsűritagtól 8 pontot kaptak.

Pap Dorci és Baranya Dávid - 33 pont

Pap Dorci a hullámvölgyes Exatlonos időszakát szeretné felidézni a latinos szambával, melyben volt számára jó és rossz is. A szamba vidámsága viszont a jobb emlékeinek felidézésre ösztönzi az Exatlonos időkből. A dal a Black Eyed Peas Mamacitája volt. Bereczi kritikát fogalmazott meg feléjük, de összességében le volt nyűgözve. Szente Vajk vicceskedett kicsit és dícsérte őket, de Juronics azt mondta Pap Dorcinak, legyen még bátrabb a táncban. Bereczki 8, Ördög Nóra 9, Szente Vajk 8 és Juronics Tamás is 8 ponttal jutalmazta a produkciót.

A cikk folytatásáért kérjük lapozzon!

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről