Sok vért találtak a kokainnal bevitt magyar énekesnő lakásán

mentőautó, Tóth Andi
Vágólapra másolva!
A Bors szerint nagyobb a baj, mint sokan gondolták, a drog hatása alatt maga ellen fordulhatott a sztár.
Vágólapra másolva!

Mint írtuk, egy magyar énekesnőt vittek be a napokban a kórházba, bedrogozott állapotban, A pletykák szerint Tóth Andi volt, de koncertszervezője ezt tagadta.

Beszélt a meg nem nevezett énekesnő több szomszédja is, akik azt mesélték, hogy reggel hat és hét óra között egy seregnyi rendőr érkezett a 13. kerületi társasházba, majd célirányosan a másodikra mentek, ahol a híresség lakik.

MTI/RÓKA LÁSZLÓ

Az egyenruhásokkal mentősök is érkeztek, akik hosszasan bent voltak a lakásban, majd elvitték magukkal a sztárt, a rendőrök azonban maradtak és még sokáig helyszíneltek az albérletben. A szemtanúk szerint drogkereső kutyákkal mentek a lakásba. A történteket nem csak a lakók látták, többen találkoztak a hírességgel az egyik budapesti kórházban is, ahova a mentők bevitték vizsgálatra - írta a Bors.

"A párom azzal ébresztett, hogy most jön a földszintről, szerinte a házban lakó énekesnő meghalt, mert iszonyatos rendőri jelenlét van a házban és a mentő is itt van" - mondta a neve elhallgatását kérő egyik szemtanú. Hogy miről beszélt még a szomszéd, a hazai sztárvilág színe-java és a kórházban a szemtanúk, azt a holnapi Borsban olvashatják. Frissítés: megjelentek a részletek, ide kattintva elérik.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről