A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
3
Ezüstérem
3
Bronzérem
2
HUNLosonczi Dávid
18:45BirkózásSemen Novikov-David Losonczi
HUNMagyarország
20:35VízilabdaItaly-Hungary
NyílNyíl

Újabb botrányok Berki Mazsi körül

Berki Mazsi
Vágólapra másolva!
Öt hónappal Berki Krisztián tragikus halála után Berki Mazsinak máris új barátja van, nem mellesleg a TV2 táncos show-jában is szerepet vállalt. Ami viszont sokaknak nem tetszik: az özvegy utazgat a világban, 75 milliós luxusautóval jár, és már azt is kijelentette, hogy megtartja a Berki nevet.
Vágólapra másolva!

Berki Mazsi a TV2 táncos show-ja első, élő adásban forró tangót táncolt a partnerével, meglehetősen szexi ruhában.

Az özvegy nem szerepelt túl jól a Dancing with the Starsban, de ezúttal megmenekült a kieséstől.

Forrás: TV2

A szerelmi élete sem tabu, bár már kijelentette, hogy férje halála után nem fogja kiteregetni a magénéletét. Tudni lehet róla, hogy egy gazdag üzletember a párja, akinek nem is tagadja a létezését. "Akit igazán szeretünk, azt próbáljuk megóvni. Volt egy rossz példa előttem, volt részem megélni ennek a teljesen másik oldalát. Ami nem mondom, hogy rossz volt, viszont egy nagyon jó tapasztalás" - mondta.

A sikeres vidéki üzletember korábban Berki Krisztián népes baráti társaságának egyik tagja volt, és a hírek szerint már Balin is volt Berki Mazsival, ahol hosszú heteket töltöttek egy luxusvillában.

Sajnáltatja magát

Azt már egy ideje lehet tudni, hogy Berki tetemes adósságot hagyott maga után. Ezek után meglepő, hogy Berki Mazsi a luxusélettel dicsekszik - miközben panaszkodik.

Azt az igazi anyaságot, hogy csak a gyerekemmel foglalkozzak, nem élhettem át. Most lehet, hogy elítélnek, de segítséget fogok kérni, mert muszáj dolgoznom - mondta.

Állítólag ezért vállalt szereplést a TV2 Dancing with the Stars című műsorában, de szervezett háromnapos luxusüdülést is, ami közel háromszázezer forintba került két főre, és van egy webshopja is az állandó influenszer tevékenysége mellett, melynek során pelenkát, sampont, ruhákat, csizmát és minden egyebet reklámoz.

Míg szereti azt mutatni, hogy dolgozik, egy 75 milliós luxusautóval jár, halott férjének barátja pedig méregdrága ajándékokkal halmozza el, a legdrágább boltokban is vásárol a belvárosban.

Megtartja a Berki nevet

Berki Mazsi a napokban árulta el azt is, hogy arra az elhatározásra jutott, hogy megtartja a Berki nevet, mert halott férje vezetéknevével lett ismert. Berki Mazsi neve eredetileg ugyanis Katona Renáta, de senki nem hívja őt így. "Megtartom a Berki nevet. Berki Renáta Mazsiként ismertek meg és a kislányommal közösen ezt a családnevet viseljük" - mondta.

A Berki név miatt is sorra kapja a kritkákat, hiszen nem sokkal a férje halála után máris egy másik férfi oldalán tűnt fel, és mint a friss nyilatkozataiból feltűnik, nem is akarja tagadni, hogy nincs egyedül.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!