Motorbalesetet szenvedett a Dancing with the Stars zsűritagja

Dancing With The Stars, TV2, műsor, tánc, show, verseny, Dancing with the Stars 3. évadának november 12-i, 6. élő show, 2022.11.12., zsűri
Vágólapra másolva!
Juronics Tamásnak a hivatása és szerettei mellett a motorozás a legfontosabb az életében.
Vágólapra másolva!

A Dancing with the Stars zsűritagjának nem mindennapi élete úgy alakult, hogy korán ért el kiemelkedő szakmai sikereket, talán ezért is viszonylag későn alapított családot. Ma is rengeteget koreografál, és rendez operákat, musicaleket, de amikor csak teheti, a kislányaival, családjával van, vagy éppen a hobbijának hódol.

Tizennégy évesen ugyan már idősnek számítottam, amikor édesanyám javaslatára felvételiztem az Állami Balett Intézet néptánc tagozatára. Túlmozgásos gyerek voltam, előtte minden lehető sportot kipróbáltam. Az iskola után a Szegedi Kortárs Balett táncosa lettem, de már húszéves koromban nagy ambíciót éreztem magamban, hogy alkossak. Foglalkoztatott a közösség összetartása, ezért huszonnégy évesen a Szegedi Kortárs Balett művészeti vezetője lettem. Mindemellett negyvenéves koromig aktívan táncoltam, majd a harmincas éveim derekától sokat rendezek, most éppen az Egy csók és más semmi című zenés vígjátékot" – mesélte a hot!-nak Juronics Tamás.

Fotó: Polyák Attila - Origo

Tamás úgy véli, a táncnak igenis van férfias aspektusa, de ezt az oldalát tovább fokozza, amikor szabadidejében felpattan a Harley Davidsonjára.

"Felülök a motorra és más emberré válok! Elképesztő az a nyers erő, ilyenkor az ember a lényének szofisztikáltabb részeit félreteszi. Csizmában, lánccal az oldalamon, igazi átalakulás.

Szerencsére kisebb sérülésekkel megúsztam. A baleset után bölcsebben ültem vissza a motorra" - tette hozzá.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről