A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Berki Krisztián nélkül ünnepelte első születésnapját kislánya

Berki Krisztián, Emma, kislány
Vágólapra másolva!
Berki Mazsi a TV2 reggeli műsorában, a Mokkában beszélt kislányáról, aki a napokban töltötte be az egyéves kort. Az ünnepet beárnyékolta Berki Krisztián halála, aki már a kis Emma első születésnapját sem élhette meg.
Vágólapra másolva!

Berki Mazsi láthatólag nem akart túl sok részletet megosztani arról, hogyan is telt Berki Krisztiánnal közös kislányának első születésnapja. A luxusözvegy sok részletet megoszt magánéletéről a közösségi oldalain, de a születésnapról még fotót sem mutatott a követőinek. Így nem tudni, hogy kik vehettek részt a kislány születésnapján, hogy gazdag barátját, Berki Krisztián idősebbik lányát, vagy volt anyósát meghívta-e a születésnapra.

Berki Mazsi és néhai férje, Berki Krisztián Forrás: instagram.com/berkimazsi

A Mokka vendégeként inkább arról beszélt, hogy hogyan telnek a hétköznapjaik, hogy a kis Emma mostanában rosszul aludt, mert jön a foga és azt is elárulta, hogy már bölcsődébe jár azért, hogy ő tudjon dolgozni és pénzt kereseni, ugyanis nemrég azt állította, hogy anyagi gondjai vannak. Eközben a közösségi oldalain luxuscikkeket reklámoz és még mindig a méregdrága terepjáróval közlekedik, amit gazdag barátjától kapott.

Berki Krisztiánt csak akkor említette meg a beszélgetésben, amikor Váci Gergő műsorvezető feltette neki a kérdést, hogy tudatosan mutatja-e kevesebbet a kislányt, mint korábban. Ekkor azt állította, hogy még néhai férjével közös döntésük volt, hogy ne mutassák meg a gyerekeket túl sokszor, ugyanis Berki Mazsi szerint egyre gonoszabbak az emberek és nem akarta, hogy a gyerekét is támadják.

Az özvegy azt is elárulta, hogy visszatér a Dancing with the Stars döntőjébe, amire már gőzerővel készül egykori táncpartnerével.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!