A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
1
HUNMagyarország
09:00KézilabdaNorvégia-Magyarország
HUNPóta Georgina
10:00AsztaliteniszYu-Bin Shin-Georgina Pota
HUNTóth Krisztián
10:50CselgáncsKrisztian Toth-Alex Cret
HUNGercsák Szabina
10:50CselgáncsAoife Coughlan-Szabina Gercsak
HUNMagyarország
13:30VívásHungary-Italy
NyílNyíl

Dudás Miki néhány héttel a második gyerekük születése után elköltözött a családjától

Dudás Miklós és Szigligeti Ivett
Vágólapra másolva!
Újabb jelek utalnak arra, hogy Dudás Miki és Szigligeti Ivett kapcsolata néhány héttel a kisfiuk születése után véget ért.
Vágólapra másolva!

Mint arról beszámoltunk, válságba kerülhetett a Farm VIP versenyzőjének kapcsolata. Bár akkor egyik fél sem akart nyilatkozni a kapcsolatukról, azóta sem mutatkoznak együtt, a közös képeik is eltűntek. A Blikk információi szerint az elmúlt időszakban többen is keresték őket közös családi riportok, fotózások, forgatások miatt, de míg korábban szívesen vállalták a felkéréseket, most határozottan elzárkóznak tőle.

Forrás: Szigligeti Ivett /Instagram

A lap szerint a sportoló már hetek óta nem él az Ivett-tel közös lakásukban. "Korábban mindig együtt jöttek-mentek, sokszor közösen vitték óvodába a kislányukat, avagy indultak családi programokra. Az utóbbi időben azonban Ivett egyedül megy sétálni a gyerekekkel. Talán Miki már nem lakik velük? Ettől függetlenül igyekszik részt venni a gyerekek életében, segíteni a nevelésükben. A kislányt gyakran viszi el, hogy Ivett nyugodtan tudjon a picivel foglalkozni" – mondta egy környéken lakó.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!