A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
3
Ezüstérem
3
Bronzérem
2

A lebukás után megszólalt Árpa Attila pornós barátnőjelöltje

A Nagy Ő Bea
Vágólapra másolva!
Hatalmas titkok derültek ki A Nagy Ő egyik versenyzőjéről. Bea visszahúzódó, romantikus nőnek mutatja magát, de úgy tűnik, van egy másik oldala is.
Vágólapra másolva!

Bea meztelen videókat és képeket ad el az oldalán, camgirl-ként keresi a pénzét, erről pedig most részletesen mesélt a Borsnak.

"Az élet úgy hozta, hogy vagy külföldön keresek álláslehetőséget vagy pedig az itthoni keresetem egészítem ki. Egy barátnőm ajánlotta ezt a munkát. Eleinte nem hittem benne, de adtam neki egy esélyt! Évek óta csinálom, de eleinte csak külföldi országokban voltak elérhetőek a tartalmaim" - kezdte, és arról is bestélt, hogy már a közeli barátoknak és a családjának is elárulta, mi a munkája.

Forrás: TV2

"A műsorkészítők is elmondták, hogy ha az arcom feltűnik a képernyőn, akkor előbb-utóbb ez ki fog derülni. De ez másodlagos volt számomra...

Mesélt arról is, hogy milyen nehéz megtalálni az igazit. "Eddig minden próbálkozás kudarcba fulladt... De hiszek benne, hogy egyszer az én életembe is eljön majd egy nagy Ő, aki elfogad és aki mellett megállapodhatok, és nem ez alapján ítél meg. Egyébként nem sokáig szeretném már ezt csinálni, amennyiben rám talál a szerelem, kész vagyok lezárni ezt a fejezetet. Úgy érzem, Attila erre megadja nekem a lehetőséget" - mesélte, és az anyagiakról is mondott pár dolgot.

Nagyon sok jó embert ismerhettem meg ezáltal, akikre már barátomként tekintek. És ha újra lehetne kezdeni az életet, akkor miattuk újra ugyanezt azt utat választanám."

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!