Rengetegen gratulálnak Varga Viktornak, csak épp a poént nem értik

Varga Viktor, Párharc
Vágólapra másolva!
A TV2-n látott Párharc győztese vígan trollkodik, a követői egy része pedig teljesen összezavarodott.
Vágólapra másolva!

"Idén már négyen-öten ünnepeljük a karácsonyt!" - írta közösségi oldalára pár napja a zenész, és olyan képet mutatott, ahol nagy hasa van barátnőjének és neki is. A poszt lapozható, a második képen már egyiküknek sincs hasa, tehát egy vicceskedő képről volt csak szó, Zsembera Liliána nem terhes. Varga Viktor amúgy a TV2-n, a Párharcban elmondta, hogy még évekig nem szeretne gyereket.

A követői egy része nem vette a lapot, nem értette a poént, és gratulált az ikrekhez, sok boldogságot kívánt. "Mennyi hülye van itt" - jegyezte meg a zenész egy rajongója a sok lelkes üzenet láttán.

A történet ma újabb trollkodással folytatódott, Varga Viktor kitett egy fotót, ahol egy babát etet épp, nyilván rokon lehet. "Csodák a mai világainkban is vannak! Néhány nap alatt zajlódott le a terhesség a fogantatástól kezdve" - írta viccelődve. A hashtagek közt az egyik arról szól, hogy fergeteges tempóban fejlődik a gyerek, de senki nem hiheti, hogy egy hét alatt lezajlik a fogantatás, a terhesség és a kisbaba születése. Ehhez képest a zenész rajongói sorra gratulálnak.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!