Közös produkcióval tisztelegtek Kóbor János életműve előtt A Dal 2022 versenyzői

A Dal 2022
A Dal 2022 megújult zsűrije: Mező Misi, Wolf Kati, Egri Péter és Ferenczi György
Vágólapra másolva!
Megható pillanatokkal, az Omega együttes zenei hagyatékából készült medley-vel indult A Dal idei évada a Dunán. A 40-es mezőny először állt össze egy közös produkcióra, hogy együtt emlékezzenek a világhírű magyar zenekar frontemberére, a tavaly decemberben 78 éves korában elhunyt Kóbor Jánosra.
Vágólapra másolva!

Az Omega halhatatlan dalai generációkat kötnek össze, de fontos, hogy a fiatalabb korosztály is megismerkedjen az életművükkel, amely fontos mérföldkövet jelent a hazai könnyűzenei életben. A Dal 2022 versenyzői éppen ezért egy Omega-medley-vel tisztelegtek az együttes elhunyt tagjai előtt: Benkő László és Mihály Tamás után, tavaly decemberben a csapat frontembere, Kóbor János is eltávozott.

Forrás: MTVA / Sárosi Zoltán

A Dal különleges emlékvideójában a pályakezdő, fiatal tehetségek és a több évtizede a zeneiparban jelen lévő kollégák együtt énekelték az Omega két népszerű slágeréből – a Fekete pillangó és a Gyöngyhajú lány című dalokból – készült zenei válogatást. A produkció újranézhető adal.hu-n és a legnagyobb videómegosztó portálon is.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről