Kulcsár Edina elárulta, jól járt-e anyagilag azzal, hogy összejött gazdag új barátjával

Kulcsár Edina
Vágólapra másolva!
Influenszerként nagyon sikeres Kulcsár Edina közösségi oldala, akit botrányos szakítása óta még többen figyelnek, és az első dala is elképesztő számokat produkált.
Vágólapra másolva!

Nagy port kavart Kulcsár Edina válása, valamint gazdag új barátjának bemutatása. Jóval nagyobbat, mint arra ő és új párja, a rapper G.w.M számított. "Azt látjuk, hogy bizonyos emberek próbálnak minket minden erejükkel tönkretenni" - jelentette kia modell a Bestnek. "Eleinte azt hittem, hogy mint minden csoda, ez is csak 3 napig tart majd, de most már 3 hétnél járunk. Őszintén szólva, most már azzal is kiegyeznék, ha 3 hónap múlva nyugalomban élhetnék" - tette hozzá.

Forrás: Kulcsár Edina/Instagram

A párt azzal is megvádolták, hogy anyagilag nagyon is jól járnak ezzel az egész botránnyal, a nagy médiavisszhanggal. Többen épp Edina bemutatkozó dalát hozták fel példaként, ami egy nap alatt milliós nézettséget ért el, de a közösségi oldalán is nagy az érdeklődés, már közel 630 ezren követik az életét.

Rengeteg munkát lemondtam, egyfelől mert a lelkiállapotom miatt nem tudtam volna hitelesen képviselni semmit. Ez a felhajtás egyáltalán nem jövedelmező! - mondta.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!