A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
1
HUNMagyarország
09:00KézilabdaBrazília-Magyarország
HUNPongrácz Bence
10:30CselgáncsIsmael Alhassane-Bence Pongracz
HUNPásztor Flóra
10:55VívásFlora Pasztor-Jacqueline Dubrovich
HUNAndrásfi Tibor
12:50VívásRuben Limardo-Tibor Andrasfi
HUNFucsovics Márton
13:30TeniszMarton Fucsovics-Rafael Nadal
HUNMarozsán Fábián
15:00TeniszFabian Marozsan-Ugo Humbert
HUNHámori Luca
17:22ÖkölvívásGrainne Walsh-Ana Hamori
HUNMagyarország
19:30VízilabdaFranciaország-Magyarország
NyílNyíl

Lékai-Kiss Ramóna elkotyogta, mi a fétise, megvan a Sztárban sztár újabb kiesője

Vágólapra másolva!
Emilio nagyon vicces volt Zoltán Erikaként, Stohl András pedig a hetvenes évek díváját, Amanda Leart hozta. A zsűrinek Szekeres Adrien tetszett leginkább, a nézők Marics Petit imádták az idei második show-ban.
Vágólapra másolva!

Palya Bea Rihannaként kezdte a show-t, Kökény Attila a profizmust, a sok munkát emelte ki, Makranczi Zalán szerint kimozdult a komfortzónájából, és annak örült, hogy az előadó kevésbé izgult, mint az első adásban. "Benned annyi nő lakozik, akikről te sem tudsz!" - lelkesedett Lékai-Kiss Ramóna. 35 pontot kapott Palya Bea, akivel egészen friss origós interjút itt olvashat. Alább a produkciója:

Zámbó Krisztián érkezett, mint a 80-as években sikeres Modern Talking Thomas Anderse, Kökény Attila elájult a produkciótól, Papp Szabi pedig úgy vélte, hogy tökéletesen bemutatta a semmit, ami az eredeti klipben is látható. A színészi alakítást, a humor kiemelte, az éneket nem annyira. Makranczi szerint Thomas Anders négyszer pislog összesen a klipben, ő sírva röhögött Jimmy fia fellépésén. 39 ponttal zárt, ami ragyogó.

Péterffy Lili Amy Winehouse-előadását Lékai-Kiss Ramóna nagyon dicsérte, bár az eredeti előadó "nem jött át" neki. Makranczi a spleent hiányolta, a hangot viszont csodálatosnak találta. Kökény a világ egyik legjobb énekesnőjének tartotta az eredeti előadót, a dzsessz és a soul hiányzott neki: "nehéz őt megcsinálni" - tette hozzá. 35 ponttal vonulhatott pihenőre.

Orsovai Reni Papp Szabit alakította, aki - ugye - a zsűriben ücsörög. A zsűri remekül szórakozott. "Eszméletlen vagy, nagyon szeretlek!" - lelkendezett Lékai-Kiss Ramóna, tízet adott, Kökény szerint zseniálisan hozta a figurát. Makranczi nem számított arra, hogy rájuk robbantja a színpadot, de fantasztikusnak találta A Dalban győztes lány előadását. Ő is 39-et kasszírozott.

Ne-Yo volt a feladata Vavra Bencének, Ramóna elárulta, hogy bajuszfétise van, és igazi "dögnek" találta a fellépés során. Kökény a jó táncnak örült, szerinte jól énekelt a fiú. "A színpad a tied. Magas vagy, jól tudsz énekelni és lazán tudsz táncolni" - vélekedett. Papp úgy vélte, hogy az eredeti sokkal rosszabb, mint amit ma este látott. Vavra is 39-et kapott.

Büntető Emilio-produkcióval, Zoltán Erikával ment tovább a show, a cikk folytatódik, lapozzon!

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!