Ezek a magyar sztárok jobban érzik magukat melltartó nélkül - képek

Szabó Zsófi, Tóth Andi, Mihalik Enikő
Vágólapra másolva!
Bár sokan odavannak a szexi fehérneműkért, és szívesen hordanak szebbnél szebb darabokat, vannak a sztárok közt is olyan nők, akik ha tehetik, inkább lemondanak a melltartóról. Mihalik Enikő nemrég otthon készült fotókkal tudatta, hogy kényelmesebb neki a melltartó szorítása nélkül, de Tóth Andi az utcára is simán kimegy úgy, hogy a felsője alatt nincs semmi. Nézze meg, kik szeretnek megszabadulni a melltartójuktól - vagy éppen szeretnek bekerülni ilyen fotókkal a bulvárhírek közé.
Vágólapra másolva!

Mihalik Enikő

Mihalik Enikő nemrég otthon, a konyhában készített pár képet magáról, melyeken kigombolt felsőben, kócosan, smink nélkül láthatják a rajongók. A bejegyzésből kiderül, hogy mindig így kezdi a napját, ébredezik, teát kortyolgat, üzenetekre válaszolgat - természetesen mindezt a lehető legkényelmesebben, melltartó nélkül.

Fotózásokon is vállal félmeztelen képeket, például egy ilyen szexi fotó is készüt már róla.

Szabó Zsófi

Szabó Zsófi és Shane Tusup kiruccant Monacóba néhány hete, ahol a lánykérés is megtörtént, így a színésznő már menyasszonyként tért haza. Az útra csodás ruhákat vitt magával, a letöbbnek pedig nem volt háta, így nem tudott melltartót venni alájuk.

Tóth Andi

Az énekesnő nemrég a konyhájában készített magáról egy képet, mellette pedig a főzésben kérte ki a rajongók tanácsát, de sokan inkább azzal foglalkoztak, hogy Tóth Andin nincs melltartó, és szinte átbökik a pólóját a mellbimbói.

Nem csak itt mutatta meg magát melltartó nélkül, a kisebb topjai alá sem szokott felvenni semmit.

Lapozzon, nézze meg a többieket is!

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről