Kórházba került a Farm VIP és az Exatlon szereplője

Buzás Dóri, Exatlon
Vágólapra másolva!
Eltört az orra, utána meg fájt a feje is hosszan.
Vágólapra másolva!

Buzás Dóri majdnem megnyerte a harmadik Exatlont, végül második lett. A TV2 nagy küzdőnek, szimpatikus karakternek találta, beválogatta a Farm VIP című realitybe, ahol tényleg nagyon ügyes volt, csak a legvégét izgulta el - ott is második lett, így kétszer bukott el fődíjat. Most itt az újabb csapás: "A meccs 8. percében ugrott be mellettem az ellenfél, én néztem utána, és ahogy lőtt, a könyökével orrba vágott, pont mikor fordultam.

De azért a meccs hátralevő idejét még végig játszottam. Majd a kórházban kiderült, hogy eltört az orrom, majd gyors vissza is tették. Gondoltam, pár nap, aztán majd edzek, ma meg meccset játszok, de ez nem így lett. Igazából napról napra egyre jobban elkezdett fájni a fejem, egyre aluszékonyabb is lettem, így most egy kis pihenőn vagyok" - írta az oldalán.

Buzás Dóri egy korábbi képen Instagram, Buzás Dóri

"Egyszer már volt törve az orrom, ott meg az arcomon se látszott, sőt ott egy hét után játszottam, nem úgy mint most. Tök rossz, mert szinte sose hagyok ki meccset, és olyan rossz lesz nézni, hogy nem tudok a csapathoz hozzátenni" - írta az oldalán a kézilabdás sportoló.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!