Ezek a magyar sztárok megcsináltatták a mellüket

zimány linda, tolvai reni ,nádai anikó
Vágólapra másolva!
A sztárok sem csupán a genetikának köszönhetik szépségüket, adottságaikat, sokan bizony kés alá feküdtek azért, hogy tökéleteseknek lássák magukat, ha a tükörbe néznek. Nádai Anikó, Tolvai Reni és Zimány Linda meséltek már arról, hogy nemcsak a mellüket plasztikáztatták, de Vasvári Vivien is változtatni akart nemrég az orrán. Természetesen a legérdekesebb az, amikor a mellüket változtatják meg, de ezen kívül is vannak sajátos esetek.
Vágólapra másolva!

Tolvai Reni

Az énekesnő az elmúlt másfél évben 20 kilótól szabadult meg, a fogyása után azonban úgy érezte, a karjai még mindig túl vastagok, így nem volt maximálisan elégedett. Úgy döntött, hogy mellei után a karjait is plasztikáztatja - a gyógyulása után képeket is mutatott a rajongóknak.

"Sosem voltak vékony karjaim, talán most sem, másokhoz képest, de a régi magamhoz képest igen, és őszintén nagyon boldog vagyok, hogy belevágtam. Az utóbbi másfél évben 20 kilótól szabadultam meg az életmódvaltasomnak köszönhetően, de 20 kiló után sem voltam boldog a karjaimmal, főleg oldalról nézve. Sport, táplálkozás, masszázsok, kezelések és még mindig nem olyan, amilyennek lennie kell" - árulta el, hogy mennyi mindent próbált ki, mielőtt újra kés alá feküdt.

Nádai Anikó

Hosszú évek óta tervezte Nádai Anikó, hogy megműtteti az orrát, aki korábban a melleit már megcsináltatta. "Gyerekkoromban volt egy orrtörésem, a porc darabokban volt azóta is, emellett orrsövényferdülésem is volt. Ez többórás műtét, és úgy voltam vele, hogy ha már kés alá fekszem, akkor egyúttal egy esztétikai korrekciót is kérek" - mesélte a beavatkozás után.

"Hosszú évek óta készültem már a műtétre, mert azt gondolom, igenis fontos, az embernek tetsszen, amit a tükörben lát. Nem akartam titkolózni, ezért is osztottam meg a nyilvánossággal is, mire vállalkoztam. Nem lettem plasztikafüggő, és nem tervezek több ilyen jellegű beavatkozást" - tette hozzá.

Zimány Linda

A modell sokszor megkapja, hogy alig hasonlít egykori önmagára, mert annyi szépészeti beavatkozáson van túl, erre így reagált néhány éve: "A 16-17 éves képeimen valóban nem hasonlítok önmagamra, de a Miss Balatonos fotóimhoz képest szerintem nem változtam sokat. Eltelt 11 év, a vonásaim változtak, erősebbek lettek, az tény..."

Később azért bevallotta, hogy nem csak a mellműtétek miatt járt plasztikai sebésznél. "Fel van töltve a szám, volt egy orrműtétem, amire az orrsövényferdülésem miatt került sor, illetve a mellemet is megműttetem. Ezeket soha nem is titkoltam, és szerintem nincs is ezzel gond" - árulta el.

Lapozzon, nézze meg a többieket is!

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről