Szerelméről és tervezett vállalkozásáról is beszélt Marsi Anikó

dancing with the stars 2020 MARSI ANIKÓ
Vágólapra másolva!
Vállalkozást tervezgetnek, lakásfelújítással szeretnének foglalkozni, de nem a megszokott módon.
Vágólapra másolva!

"Ha adáshetem van, akkor edzés után a Róna utcába megyek ha nem, akkor igyekszem otthonról intézni a hétköznapi dolgokat, és a tévés feladataimat is. Pont úgy élek, élünk, mint bárki más, rendkívül hétköznapi, mégis nagyon izgalmas életet.

Szívesen belevágnánk egy új, közös vállalkozásba is! Lakásfelújítással szeretnénk foglalkozni, de nem a megszokott módon. Amikor és ahol csak lehet, újrahasznosítható, mások által már kidobott anyagokat használnánk és a kétkezi munkákat főleg nők végeznék. A parkettázást, a burkolást, mindent" - nyilatkozta a Tények műsorvezetője.

Forrás: TV2

Marsi Anikó tavaly nyáron mutatta meg először a nagyközönségnek az új választottját, és beszélt arról, hogy szerelmes lett. A műsorvezető 16 évig volt Palik László felesége, a szakításuk után pár hónappal találta meg az új párját, akivel nagyon úgy fest – egy egész életre terveznek. "Azt gondolom, hogy megtaláltuk Gáborral a közös utat. Nem szeretek nagy szavakat használni, hangzatos kifejezésekkel dobálózni, ezért azt mondom, nem gondolom, hogy nekünk nem együtt kéne lennünk" - mondta. Bővebben a Borsban.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről