Kommandósok vitték el a Váradi Roma Café énekesének 17 éves fiát

A Váradi Roma Café
Vágólapra másolva!
Állig felfegyverkezett kommandósok lepték el pár napja a Váradi Roma Café egyik alapítója és énekese, Váradi Róbert VII. kerületi otthonát. A TEK-esek felszólítására a zenész nyitott ajtót, ám hamar kiderült: nem őt, hanem a 17 éves fiát keresik.
Vágólapra másolva!

A Blikk szerint súlyos bűncselekményekkel gyanúsítják a kamaszt: a rendőrség adatai szerint egy prostituáltat rávett, hogy költözzön hozzá, és a 24 éves nő eleget is tett az invitálásnak. Ma már biztos azt mondja, bár ne tette volna, miután a fiatalkorú házigazda többször brutálisan megverte, a telefonját összetörte, a pénzét pedig az utolsó forintig elvette. Róbert megtiltotta halálra rémült barátnőjének, hogy a rokonaival vagy az ismerőseivel tartsa a kapcsolatot. A házkutatás során a rendőrök a lakásban engedéllyel tartott fegyvereket is találtak.

A Váradi Roma Café Forrás: Plázs Siófok

"Borzalmasan megijedtem, amikor a házban egyszer csak kommandósok tűntek fel. Élőben soha nem láttam őket, csak a tévében. Aztán kiderült, kihez jöttek, amin én őszintén meglepődtem. Sokan lakunk itt, vannak kellemetlen szomszédok, de velük pont soha semmi baj nem volt. Halkan, nyugisan éltek" – mesélte az egyik lakó.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről