Rúzsa Magdi: Ha sír a három gyerek, melyiket ne vegyem fel?

Rúzsa Magdi élvezi, hogy újra  a színpadon állhat
Vágólapra másolva!
A háromgyerekes Rúzsa Magdi a Petőfi TV Magas és Mély műsorában őszintén mesélt arról, hogy milyen nehézségekkel találkozik nap-nap után három csecsemővel az oldalán, de arról is, hogy mit tanult eddig az anyaságból.
Vágólapra másolva!

A precizitásáról és maximalizmusáról is híres Magdi, immáron három gyermek édesanyjaként mesélte el, milyen most az életük.

Ugyanis nálam a végtelenségig minden precízen ki volt eddig centizve. Igen ám, de az elmúlt négy hónapban a folyamatos változást kellett megszoknom. Én az a típusú ember vagyok, aki az állandóságot szereti a legjobban" - kezdte az énekesnő, és elmondta, hogy a babák, Lujzi, Keve és Zalán születésével ha nem is minden, de élete sok szegmense felett elvesztette a kontrollt.

Minden nehézség ellenére nagyon élvezi az anyaságot, de az otthon töltött négy hónap alatt több dolog is végleg átalakult benne. "Most újra meg kell tanulnom önálló személyként létezni, azt, hogy nélkülük is létezem. Amióta megszületettek ugyanis állandóan együtt vagyunk, teljesen összenőttünk. Ez egy nagyon bensőséges dolog. Annyival több lett velük az életem!" - mondta.

Gyakran kap tanácsokat rokonoktól, azonban a különböző helyzetekben, hármas ikrekkel, senki nem tud igazán segíteni neki.

– idézte a Bors.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről