Britney Spears visszatérésén mindenki megdöbben majd - állítja Elton John

britney spears, celeb, énekes, sztár
NEW YORK, NY - AUGUST 28: Britney Spears arrives at the 2016 MTV Video Music Awards at Madison Square Garden on August 28, 2016 in New York City. (Photo by C Flanigan/FilmMagic)
Vágólapra másolva!
Elton John megígérte, hogy segíteni fog a mostanában csak botrányairól híres Britney Spearsnek visszatérni a zeneiparba. Már az is megvan, hogy melyik dallal.
Vágólapra másolva!

Végre eljött a nagy pilllanat, amire minden Britney Spears-rajongó várt: az énekesnő visszatér, mégpedig olyan neves segítséggel, mint Sir Elton John. A brit énekes ugyanis az egyik saját dalát, az 1972-es Tiny Dancert duetté alakította át Britney-vel, a Page Six szerint már teljes titokban fel is vették a múlt héten az új verziót.

Britney Spears és Elton John Forrás: AFP

Elton John azért akar segíteni Britney Spearsnek, mert ő maga is nagy rajongója az énekesnőnek. A pletykák szerint pedig, aki hallotta már a dal új verzióját, biztos abban, hogy az lesz a nyár slágere. A dal a tervek szerint a jövő hónapban jelenik meg a Universal Music gondozásában – a közösségi oldalak kommentjei pedig arról tanúskodnak, hogy óriási iránta a várakozás.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről