Élete sorsdöntő pillanatáról mesélt Vágó Bernadett

Vágó Bernadett és Miller Zoltán
Vágólapra másolva!
Egy beugrás hozta meg a szakmai áttörést Vágó Bernadettnek: mivel Szinetár Dóra megsérült, neki kellett bizonyítania a helyén, Júlia szerepében. A Dankó Rádió Jó pihenést! című műsorában arról mesélt, hogy élte meg újoncként, hogy megkapta az ünnepelt musicalszínésznő ikonikus szerepét és az is kiderült, rivalizáltak-e egymással.
Vágólapra másolva!

Az elmúlt húsz év egyik legnagyobb nemzetközi musicalsikere a Rómeó és Júlia volt, amelyet Magyarországon is bemutattak a Budapesti Operettszínházban. Címszereplőknek a társulat két ünnepelt előadóművészét, Szinetár Dórát és Dolhai Attilát választották, de később Júliaként több fiatal színésznő, mások mellett Vágó Bernadett is bizonyíthatott. A kezdő musicalszínésznő óriási lehetőségként élte meg, amikor a 2005-ös Szegedi Szabadtéri Játékokon a Dóm színpadára állhatott beugrósként az ikonikus szerepben, ráadásul még a lesérült kolléganője is biztatta őt a háttérből.

Vágó Bernadett és Miller Zoltán Forrás: Toke Bela

Dórit megviselte a helyzet, a sérülése, a beugrásom, de mégis ott állt a takarásban, hogy támogasson engem. Ez sokat jelentett, nagyon hálás voltam. Sosem gondoltam volna, miközben gyerekként a lemezét hallgattam, hogy egy nap majd közös öltözőnk és szerepünk lesz" – fogalmazott Vágó Bernadett a Dankó Rádió műsorában, hozzátéve, hogy hálás a sorsnak, hogy Szinetár Dóra nyomdokaiba léphetett anélkül, hogy rivalizáltak volna egymással.

Nádas György műsorvezető példaképeiről is kérdezte az énekes-színésznőt, aki apósát és néhai anyósát említette meg: a Nemzet Művésze címmel kitüntetett, Kossuth- és Liszt Ferenc-díjas operaénekest, Miller Lajost és operaénekesnő feleségét, a 2019-ben elhunyt Dobránszky Zsuzsannát. De felnéz férjére, Miller Zoltánra is, akivel most sok időt tölthetnek együtt: nyáron hazánk legszebb pontjaira kirándulnak kislányukkal, augusztus végétől pedig megszerzett ismereteiket pontokra válthatják a Magyarország, szeretlek! csapatkapitányaiként.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!