Korda György elsírta magát

Csináljuk a fesztivált döntő 2022 április 2-án, Korda György, Balázs Klári
Vágólapra másolva!
Fergeteges koncertélményben volt része a sztárpárnak a hétvégén - írta a Bors.
Vágólapra másolva!

A sztárpárt egy Siófok Sóstón tartott rendezvényen kapcsolták telefonon - írta az eseményről a lap. A sztárpár azt hitte, egy fesztivált hallanak, holott csak egy pizzéria közönsége énekelte az egyik dalukat. Amikor a közönség meghallotta a népszerű páros hangját hallva kitört a hangorkán, olyan hangulat kerekedett, hogy még kilométerekkel arrébb is lehetett hallani a skandálást: „Gyuri bácsi, Gyuri bácsi!"

Jesszus, a mi dalunk szól ott? Hol vagytok, mi ez a sok ember? Egy fesztivál?

- kérdezte Balázs Klári, majd amikor meghallotta, hogy egy aprócska pizzériában gyűlt össze ilyen ekkora közönség, elérzékenyült.

Korda György és Balázs Klári Fotó: Szabó Gábor - Origo

Még mindig nem találom a szavakat, olyan fantasztikus élmény volt! - lelkendezett hétfőn délelőtt a telefonban Balázs Klári.

A telefonon keresztül éreztük az emberek szeretetét, a lelkesedést, a bulit.

Arra Gyuri és én is különösen büszkék vagyunk, hogy így, egy telefonon keresztül is fantasztikus bulit tudtunk csinálni. Életünk legkülönlegesebb koncertélménye volt ez! - tette hozzá még két nappal az esemény után is a történtek hatása alatt álló énekesnő. Gyuri számára a közönség szeretete a minden. Életelixír injekció, ami a szívéig szalad - írta a lap.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről