Anglia
18:002024. június 30.
Szlovákia
Spanyolország
21:002024. június 30.
Grúzia

Kulcsár Edina most luxusnyaralásán sajnáltatja magát

Kulcsár Edina
Vágólapra másolva!
A volt szépségkirálynő a szakításról elmélkedett.
Vágólapra másolva!

Kulcsár Edina és férje, Szabó András Csuti szakítása heteken át adott témát a bulvármédiának, most viszont a volt műsorvezető, korábbi szépségkirálynő hosszabban írt arról, mit érzett akkor, mit érez most.

Kulcsár Edina és új párja Forrás: Kulcsár Edina/Instagram

"A ráébredés, hogy valami nem működik jól az életedben, borzasztóan fájdalmas, de valahol felszabadító is, mert tudod, hogy tudsz rajta változtatni. Aztán kétségbeejtő, hogy meg kell tenned a változáshoz vezető lépéseket, mert félsz az ismeretlentől.

még ha egy darabig, akár a megszokottnál is fájdalmasabb az út, mert reménykedsz, hogy képes vagy változást hozni az életedbe, és ezzel a szeretteid életébe is" - kezdte.

Úgy érzi, sokan akarták, hogy elbukjon. "Büszke vagy, hogy nem hallgattál a sötét, kicsit sem egyszerű úton azokra, akik ott álltak az út szélén, kívülről nézték ahogyan küzdesz az utadon és megvető pillantásokkal azt mondták, fordulj vissza, vagy bárcsak elesnél" - írta.

Most épp remekül van, állítja: "És most itt vagy, az életed egy sokkal boldogabb fejezetének a kezdetén. Sokkal erősebben, tudatosabban és a fájdalom tapasztalataival gazdagabban." Bővebben a posztban.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről