Újabb botrány: a csalódott közönség csak helyszínen tudta meg, hogy Curtis lemondta a koncertet

30 éves Szerencsejáték Zrt., Majka & Curtis
Vágólapra másolva!
Egy hete Villányban nem jelent meg, most újabb bulira nem ment el a rapper. Curtis tagadja, hogy a droggal lenne problémája.
Vágólapra másolva!

Mint korábban írtuk, Majka újfent szakított - zenei téren - Curtisszel, aki meg sem jelent a villányi, elvileg közös koncerjükön. Az újpesti rapper közösségi oldalán jelezte, hogy egészen más a helyzet most, mint korábban, nem a kábítószer miatt történt a szakmai szakítás.

Fotó: Polyák Attila - Origo

Szombat este viszont megint csalódnia kellett a Curtis-rajongóknak: 21 órától lett volna Curtis koncertje a Monorierdőn megrendezett falunapon, erről maga a rapper is értesítette követőit még a hét elején közösségi oldalán. A közönség azonban csak a helyszínen tudta meg, hogy Curtis az utolsó pillanatban lemondta a fellépést, erről az egyik szervező tájékoztatta a falunap résztvevőit. „Hölgyeim és uraim, őszinte leszek, nagyon sokat készültünk arra, hogy leegyeztessük.

Monorierdő mindent megtett, hogy valakit idehozzunk nektek" – mondta a szervező a színpadon állva, majd bejelentette, hogy G.w.M fog érkezni meglepetésvendégként a falunapra, a rapper ráadásul legújabb produkcióját is ott mutatta be - írta a Story.hu.

Mivel azonban ő csak éjfélre ért oda, és a Curtis utáni fellépő Irigy Hónaljmirigy is csak 22 órakor lépett színpadra, a Curtisnek fenntartott egy órában végül a település lemezlovasai szórakoztatták a közönséget. Amikor bejelentették, hogy Curtis mégsem fog fellépni a rendezvényen, a csalódott közönség egy része kifütyülte a hallottakat.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!