A Jóban Rosszban sztárja először beszélt felesége elvesztéséről

Bozsó Péter, Jóban Rosszban
Vágólapra másolva!
Bozsó Péter tavaly júliusban veszítette el a feleségét, Urbán Andreát, aki éveken át ádáz harcot vívott súlyos betegségével.
Vágólapra másolva!

Bár a Jóban Rosszban Szlávik Jenője tudta, hogy imádott nején már nem lehet segíteni, és igyekezett felkészülni a legrosszabbra, mégis csak egy év elteltével érzi azt, hogy kezd kilábalni a gyászból, és képes beszélni a történtekről. Mindeddig hallgatott, csak a szeretteivel, legszűkebb baráti körével osztotta meg a fájdalmát, ám most a Blikkel kivételt tett, és először vallott arról, hogy érzi magát, amióta magára maradt a ma már 13 éves kamaszfiával.

Bozsó Péter, Jóban Rosszban Forrás: Bozsó Péter/Instagram

- Nehéz volt az elmúlt egy esztendő, de úgy érzem, most jutottunk el oda, hogy kezdünk felállni a padlóról. Kialakítottuk a fiammal az új életünket kettesben, és meg is szoktuk azt. A család és a barátok mellettünk állnak, mindenben támogatnak, segítenek minket. A szüleim szerencsére még fiatalok, jó erőben vannak, most ők a legnagyobb támaszaim. Ha napközben vagy esténként dolgoznom kell, azonnal jönnek, hogy vigyázzanak az unokájukra, amiért nagyon hálás vagyok nekik – hangsúlyozta a színész.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről