A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
0
HUNMuhari Eszter
19:25VívásAuriane Mallo-Breton-Eszter Muhari
HUNMuhari Eszter
19:25VívásEszter Muhari-Auriane Mallo-Breton
HUNMagyarország
21:44ÚszásSzabad 4 x 100m
HUNPóta Georgina
22:15AsztaliteniszGeorgina Pota-Xiaona Shan
NyílNyíl

Nyolc ember életét mentették meg a gépekről lekapcsolt Anne Heche szerveivel

Vertical HEADSHOT
(FILES) In this file photo taken on March 12, 2022 US actress Anne Heche attends the 74th annual Directors Guild of America awards at the Beverly Hilton hotel in Beverly Hills, California. - US actor Anne Heche is "not expected to survive" after suffering a serious brain injury in a car crash in Los Angeles last week, US media has reported on August 11, 2022. (Photo by Lisa O'CONNOR / AFP)
Vágólapra másolva!
Anne Heche-t tragikus balesete után hivatalosan is agyhalottnak nyilvánították, így lekapcsolták a lélegeztető gépekről. 
Vágólapra másolva!

Anne Heche jóval a halála előtt rendelkezett arról, hogy a még felhasználható szerveit másoknak adományozzák, megmentve ezzel az életüket. Heche végül nyolc ember szervdonorja lett az orvosok döntése alapján, így nyolc ember köszönheti neki új életét – írja a TMZ.

Forrás: AFP/Lisa O'connor

A színésznő családja az alábbi közleményt adta ki: "Szeretnénk mindenkinek megköszönni a jókívánságokat és az imákat Anne felépüléséért, és köszönetet mondunk az elhivatott személyzetnek és a csodálatos nővéreknek, akik Anne-t a West Hills kórház égési osztályán ápolták."

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!