Hozzámehetett a halott Dobos Attilához a menyasszonya

Dobos Attila
Vágólapra másolva!
Teljesítette Dobos Attila utolsó kívánságát menyasszonya, hivatalosan a felesége lett a dalszerzőnek.
Vágólapra másolva!

Dobos Attila egykori szerelme korábban már beszélt arról, hogy nagyon szeretné teljesíteni kedvese végakaratát, és szívesen hozzámenne a halála után is. A zeneszerző többször is megkérte Erzsó kezét még életében, aki minden alkalommal boldogan mondott igent kedvesének, deaz esküvőre végül betegsége miatt már nem kerülhetett sor. Dobos vágya azonban most beteljesedett, Erzsó ugyanis megkapta az utólagos lelkészi áldást ebben a nem mindennapi esetben, hiszen bizonyítani tudta egymásnak tett ígéretüket.

Ennek a különleges esetnek a megvizsgálása a technikának volt végül köszönhető, hiszen Erzsó rengeteg felvételt őriz kedveséről, Dobos Attiláról. Ezek közül az egyik végül bizonyította, hogy mindkét félben valóban megvolt a házasság szándéka.

– mesélte az ügyintézés folyamatát Erzsó.

Forrás: Facebook/Dobos Attila

A lelkész, mielőtt bármit is meghallgatott volna, tájékoztatta a házasságkötés gyakorlatáról és az utólagos áldás feltételeiről a komáromi asszonyt. Ezután elindította a felvételt, és megbizonyosodott arról, hogy valóban kimondták egymásnak fogadalmukat a szerelmesek. Így a két fél között létrejött konszenzust mindez alátámasztotta. A lelkész úr rögtön közölte is a jó hírt Dobos Attila szerelmével: megkaphatják az isteni áldást, mint férj és feleség, ami 2020. december 30-tól a zeneszerző haláláig érvényesen köti őket össze.

A lányom is nagyon boldog volt, hogy megkaptuk ezt az esélyt, és nagyon hálás vagyok a lelkész úrnak a segítségért. Nem is találok szavakat a meghatottságtól – mesélte a Borsnak.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről