A fiatal lányok sosem adták meg azt, amire szükségem van

Money or Love
Vágólapra másolva!
Éden Levi előbb Aranypart Levi lett, most pedig Money or Love Levi lett: a rutinos valóságshow-szereplő egy korban hozzáillő nővel szövetkezik a SuperTV2 realityjében, amely minden este 9-kor lesz képernyőn. 
Vágólapra másolva!

Aki nézte az elmúlt 10-12 évben a hazai gyártású valóságshow-kat, annak ismerősnek tűnhet Levi, nem is véletlenül, ugyanis szerepelt az Éden Hotelben, utána az Aranypartban (amely a Jersey Shore hazai verziója akart lenni), most pedig felbukkant megint, immár gyerekes, elvált, harmincas emberként. Nem véletlen, hogy nem egy 20 éves lánynál próbálkozott, hanem a vele korban összeillő Áginál.

A páros jól elvolt TV2

"Ami legjobban megtetszett Ágiban, az a szeme volt. Ahogy a szemembe nézett, teljesen elvarázsolt. Nagyon tetszik az arca, az alakja, igazából minden, a kisugárzása ragadott meg. Úgy gondolom, hogy nagyon jól kijönnénk egymással.

viccesek, úgy érzem, tetszik neki a humorom és azt hiszem, bejövök neki külsőre is. Szerintem ez jó jel a jövőre nézve, erős páros lehetünk. A kémia az első alkalommal is meg volt közöttünk, és az sincs kizárva, hogy ebből több is lesz. Először azt szeretném, hogy minél több időt tudjunk együtt tölteni és szépen, fokozatosan mindennek eljön majd az ideje" - magyarázta a volt focista.

"Lehet, hogy azért is fogott meg az Ági, mert közelebb áll hozzám életkorban. A fiatal lányokkal való kapcsolataim eddig sosem adták meg azt, amire nekem igazán szükségem van, teljesen más a mentalitásuk... El tudom képzelni, hogy Ágival együtt vigyük végig a játékot. Úgy érzem, hogy nagyon erős páros lennénk, de lehetnek olyan csavarok a játékban, amire nem számítunk, amibe nincs beleszólásunk, úgyhogy a fejemben már alakulgat a B terv is" - árulta el.

Az első adásról itt olvashat. A szereplőkről itt talál képeket.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről